9,0

Gratis verzending

GRATIS VERZENDING Avantisport

 

Voor een snelle en betrouwbare verzending maken wij gebruik van PostNL Pakketten. Als het totaalbedrag van je aankoop boven de €100,- is onder voorbehoud van retouren, dan wordt deze in Nederland en België zelfs GRATIS VERZONDEN. Bij aankopen van onder de €100,- wordt in Nederland €5,95 aan verzendkosten gerekend en in België €6,95. Wanneer je product naar het buitenland moet worden verzonden, brengen wij je de daarvoor geldende tarieven in rekening.

 

Om het gemakkelijk te maken en omdat we graag open zijn in onze communicatie, geven we hier enkele praktijkvoorbeelden.

 

Voorbeeld 1: Stel je bestelt een paar schoenen ter waarde van €110,‐ en een polo ter waarde van €30,‐ dan komt je totale orderbedrag op €140,‐. Als je verder geen gebruik maakt van (persoonlijke) kortingscodes (bijvoorbeeld een waardebon) en omdat dit bedrag boven de €100,‐ is, heb je recht op onze GRATIS verzendservice. Dit geldt alleen voor verzendingen binnen in Nederland en België.

Voorbeeld 2: Mocht je wel een kortingscode hebben, géén probleem, deze kun je gewoon gebruiken, maar komt je netto orderbedrag hierdoor onder de €100,‐ dan heb je dus geen recht op de GRATIS verzendservice. Vaak is het dan voordeliger om één van onze kassakoopjes er bij te bestellen waardoor je wel boven de €100,‐ uitkomt en gebruik kan maken van onze gratis verzendservice.

Voorbeeld 3: Stel dat je de volgende dag de door jouw bestelde producten past en (om welke reden dan ook) besluit dat je de polo wilt retourneren, dan verandert dit het nettobedrag dat je bij Avantisport gekocht hebt. Dit wordt nu: €110, minus €30,‐ = €80,‐, waardoor je bestelling dus niet in aanmerking kwam voor de GRATIS verzendservice. Wij zijn dan helaas genoodzaakt met terugwerkende kracht, alsnog de verzendkosten in rekening te brengen en wordt het door Avantisport teruggestorte bedrag: €30,‐ min €5,95 = €24,05 voor een Nederlandse zending.

Om onze webshop gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken gebruiken wij cookies. Klik hier voor ons Privacybeleid