9,0

JAKO Teamwear

Bent u op zoek naar kwalitatief en voordelige kleding voor uw elftal, bedrijf of vereniging? Dan bent u bij Avantisport.nl aan het juiste adres.

 

Waarom Avantisport.nl?
Avantisport.nl is officieel leverancier van JAKO Teamwear. Wij bereid om alle zorgen voor u uit handen te nemen. Wij zorgen voor de bestellingen, leveringen en aftersales. Zo kunt u zich op andere belangrijkere zaken richten. Daarnaast staat Avantisport.nl open om subsponsor te worden van uw elftal, bedrijf of vereniging. Wilt u voorzien worden van meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Bij ons is het ook mogelijk om een eigen JAKO Teamwear collectie te ontwerpen. Zo kunt u zelf invulling geven aan uw tenues, hesjes en zelfs ballen. Zo kunt u zich in uw unieke kleding presenteren. Avantisport.nl en JAKO Teamwear bieden u en uw leden de mogelijkheid om kleding gemakkelijk online na te bestellen, dit door middel van een eigen clubpagina op onze website.

Showroom
In Alphen aan den Rijn hebben wij een complete JAKO showroom in laten richten, waarin alle sportgerelateerde artikelen uit de catalogus aanwezig zijn. U bent van harte welkom om vrijblijvend een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier krijgt u de mogelijkheid om de kwaliteit van JAKO Teamwear zelf te ervaren. Tevens kunnen wij tijdens uw bezoek ons sponsorconcept toelichten. 

 

Enthousiast geworden?

Neem dan contact op met Vinnie Seip voor meer informatie.

Avantisport BV
A. van Leeuwenhoekweg 54
2408 AN Alphen a/d Rijn
teamwear@avantisport.nl 
0172-251028

 

 

jako showroom

Om onze webshop gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken gebruiken wij cookies. Klik hier voor ons Privacybeleid