9,0

Bestelproces

Nadat je je winkelwagen hebt gevuld, doorloop je in het bestelproces een aantal stappen:

Bezorgen
Als factuuradres staat hier standaard het adres opgenomen dat je in je account hebt ingevoerd. Als bezorgadres kun je ditzelfde adres hanteren, maar je kunt de bestelling ook elders laten bezorgen. Een mooie manier als je iets cadeau wilt doen, bijvoorbeeld. Hiervoor brengt Avantisport natuurlijk geen extra kosten in rekening. Vervolgens kun je ook kiezen voor de gewenste bezorgmethode.

 

Betalen
Afhankelijk van de gekozen bezorgmethode, verschijnen er een aantal opties

 

Afhalen op Locatie
Als je hebt gekozen voor ‘Afhalen op locatie’, dan mag je jouw order afhalen op onze vestiging in Alphen aan den Rijn. Je kunt dan alleen afrekenen met een pinbetaling en bespaart dan € 5,95 (in Nederland) aan verzendkosten. Als je kiest voor een andere bezorgmethode, dan heb je de keuze uit vijf betaalmethodes:

- je kunt kiezen voor een iDEAL-betaling via de bank. Zorg dat je je bankgegevens bij de hand hebt om te kunnen betalen.

- naast iDEAL biedt Avantisport ook de mogelijkheid om met een creditcard te betalen

- betaling via Paypal

- natuurlijk kun je ook gewoon betalen middels een losse overschrijving, rekeningnummer (IBAN): NL16RABO0126160392, Rabobank Westland t.n.v. Avantisport B.V.

- Avantisport.nl accepteert ook de webhopgiftcard, de Sport&fit cadeaucard, de Yourgiftcard, de Fashioncheque en de VVV Giftcard tot €50 per bestelling.

 

  • Bevestigen
    Op dit scherm controleer je voor de laatste keer jouw ordergegevens. Wanneer deze niet juist zijn, klik je op ‘Terug’ om de order alsnog te wijzigen. Is de order wel correct, dan klik je op 'Bevestigen' om naar de laatste stap te gaan. Pas nu is de order definitief en zichtbaar voor Avantisport.

Om onze webshop gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken gebruiken wij cookies. Klik hier voor ons Privacybeleid