9,0

Betalen

In onze webshop kun je gebruik maken van maar liefst 10 betaalmogelijkheden:

 

1. iDEAL

Met iDeal kun je op een vertrouwde, veilige en eenvoudige manier online aankopen afrekenen. Je rekent af via een beveiligde internet betaalomgeving. Tot nu toe werken de volgende banken met iDeal: ABN Amro Bank, Fortis, SNS Bank, Postbank en Rabobank. Wanneer je bij stap 3 in het bestelproces bent gearriveerd, klik je op de iDEAL-betaalknop en selecteer je jouw bank. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank, waar de betaalopdracht al is klaargezet.

 

Na het invullen van een aantal gegevens kun je het bedrag overmaken. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en Avantisport krijgt een seintje dat de bestelling is betaald. Vervolgens gaan we over tot verzending van de bestelling. Meer informatie over deze betaaloptie vind je op  iDeal.

 

2. Credit Card

Via iDeal kun je ook met een creditcard (Master Card en Visa Card) betalen. Je komt deze optie vanzelf tegen als je op de button hebt gedrukt.

 

 

3. Paypal

Bij ons kun je ook via PayPal betalen, als je hiervoor hebt gekozen word je na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Indien je al aangemeld bent bij PayPal kun je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Op het moment van bevestigen zal er een autorisatie worden uitgevoerd van je PayPal account, je bestelling wordt vervolgens direct verwerkt. Ook voor het betalen met Paypal berekenen wij geen extra kosten.4. Pinbetaling

Als je hebt aangegeven dat je de bestelling in onze vestiging komt ophalen, dan kun je daar alleen afrekenen middels een pinbetaling. Contant afrekenen is niet mogelijk.

 

5. Vooraf overmaken / Losse overschrijving

Naast iDeal en creditcard betalingen bieden we ook de mogelijkheid om het bedrag van te voren over te maken middels een losse overschrijving. Deze methode kun je natuurlijk ook gebruiken mocht om de een of andere reden de betaling via bovenstaande methoden niet lukken. Ons bankrekeningnummer (IBAN) is NL16RABO0126160392, Rabobank Westland t.n.v. Avantisport B.V.. Vermeldt dan wel het ordernummer! Ben je je ordernummer kwijt, dan kun je dit terugvinden als je ingelogd bent op je account, onder ‘Mijn orders’. Ook ontvang je een e-mailbevestiging waarin alle gegevens van de door jouw geplaatste order zijn opgenomen.
 

6. Webshop giftcard

De Webshop Giftcard is de webwinkel-cadeaukaart waarmee je shopt vanuit je luie stoel. Ook bij Avantisport.nl kun je deze giftcard inleveren tot €50 per bestelling. Als er onvoldoende saldo op je kaart staat, kun je het resterende bedrag op een andere manier betalen.
Wil je de producten retour sturen dan krijg je het deel wat op je giftcard stond terug in de vorm van een kortingscode.
           
                                                                                                                                                                                                                   
7. SPORT&Fit Cadeau
De SPORT&FIT Cadeaucard is de webwinkel-cadeaukaart waarmee je shopt vanuit je luie stoel. Ook bij Avantisport.nl kun je deze giftcard inleveren. Als er onvoldoende saldo op je kaart staat, kun je het resterende bedrag op een andere manier betalen.
Wil je de producten retour sturen dan krijg je het deel wat op je giftcard stond terug in de vorm van een kortingscode.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

8. Your Gift card 

De Your gift Cadeaucard is de webwinkel-cadeaukaart waarmee je shopt vanuit je luie stoel. Ook bij Avantisport.nl kun je deze giftcard inleveren. Als er onvoldoende saldo op je kaart staat, kun je het resterende bedrag op een andere manier betalen.Wil je de producten retour sturen dan krijg je het deel wat op je giftcard stond terug in de vorm van een kortingscode.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

9.  De Fashioncheque

De fashioncheque is de webwinkel-cadeaukaart waarmee je shopt vanuit je luie stoel. Ook bij Avantisport.nl kun je deze giftcard inleveren. Als er onvoldoende saldo op je kaart staat, kun je het resterende bedrag op een andere manier betalen.Wil je de producten retour sturen dan krijg je het deel wat op je giftcard stond terug in de vorm van een kortingscode.

 

10.  De VVV Giftcard

De vvv giftcard is de webwinkel-cadeaukaart waarmee je shopt vanuit je luie stoel. Ook bij Avantisport.nl kun je deze giftcard inleveren. Als er onvoldoende saldo op je kaart staat, kun je het resterende bedrag op een andere manier betalen.Wil je de producten retour sturen dan krijg je het deel wat op je giftcard stond terug in de vorm van een kortingscode.

Volgens de wetgeving (Wet ter verkoming van witwassen en financiering van terrorisme) mag met ingang van 1 juli 2020 het deel van de transactie van de VVV Cadeaukaart niet meer zijn dan €50, uiteraard kunt u het resterende deel van de transactie betalen met iDeal.

 

Om onze webshop gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken gebruiken wij cookies. Klik hier voor ons Privacybeleid