8,9

Gratis verzenden en retour

GRATIS VERZENDING Avantisport

 

Voor een snelle en betrouwbare verzending maken wij gebruik van PostNL Pakketten. Als het totaalbedrag van je aankoop boven de €65,- is onder voorbehoud van ruilingen en retouren, dan wordt deze in Nederland en België zelfs GRATIS VERZONDEN. Bij aankopen van onder de €65,- wordt in Nederland €5,95 aan verzendkosten gerekend en in België €6,95. Wanneer je product naar het buitenland moet worden verzonden, brengen wij je de daarvoor geldende tarieven in rekening.

 

Om het gemakkelijk te maken en omdat we graag open zijn in onze communicatie, geven we hier enkele praktijkvoorbeelden.

 

Voorbeeld 1: Stel je bestelt een paar schoenen ter waarde van €50,‐ en een polo ter waarde van €25,‐ dan komt je totale orderbedrag op €75,‐. Als je verder geen gebruik maakt van (persoonlijke) kortingscodes (bijvoorbeeld een waardebon) en omdat dit bedrag boven de €65,‐ is, heb je recht op onze GRATIS verzendservice. Dit geldt alleen voor verzendingen binnen in Nederland en België.

Voorbeeld 2: Mocht je wel een kortingscode hebben, géén probleem, deze kun je gewoon gebruiken, maar komt je netto orderbedrag hierdoor onder de €65,‐ dan heb je dus geen recht op de GRATIS verzendservice. Vaak is het dan voordeliger om één van onze kassakoopjes er bij te bestellen waardoor je wel boven de €65,‐ uitkomt en gebruik kan maken van onze gratis verzendservice.

Voorbeeld 3: Stel dat je de volgende dag de door jouw bestelde producten past en (om welke reden dan ook) besluit dat je de polo niet wilt hebben, hem ook niet wilt ruilen maar retourneert aan Avantisport, dan verandert dit het nettobedrag dat je bij Avantisport gekocht hebt. Dit wordt nu: €75, minus € 25,‐ = € 50,‐, waardoor je bestelling dus niet in aanmerking kwam voor de GRATIS verzendservice. Wij zijn dan helaas genoodzaakt met terugwerkende kracht, alsnog de verzendkosten in rekening te brengen en wordt het door Avantisport teruggestorte bedrag: €25,‐ min €5,95 = €19,05 voor een Nederlandse zending.

 

GRATIS RETOUR SERVICE Avantisport

 

Wij bij Avantisport vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun bestelling. En mocht je onverhoopt niet tevreden zijn, dan hoort het bij onze service dat je de mogelijkheid hebt om het product /de producten GRATIS RETOUR te sturen. Wij streven ernaar binnen één werkdag de retourprocedure af te handelen. Voor het retour sturen hebben wij vier mogelijkheden:

 

1. Gratis retour via Kiala

Als je iets wilt terugsturen naar Avantisport, dan kun je in Nederland gebruik maken van onze gratis retourservice via Kiala. Het dichtstbijzijnde Kiala punt vind je hier (opent in nieuw scherm) en als je hier gebruik van wilt maken, heb je het Kiala E-label nodig.

 

Dit E-label kun je downloaden en printen door in te loggen en vervolgens naar Mijn Orders te gaan.

 

Heb je besteld als gast dan kun je het retourlabel telefonisch aanvragen via 0172-470250 of via de mail info@avantisport.nl onder vermelding van het ordernummer, hier kun je ook aangeven indien je een ander artikel wenst. 

 

Om te zorgen dat het pakket verstuurd kan worden dien je het etiket zichtbaar op één van de zijden van de verpakking te bevestigen. Als de verpakking te klein is om het E-Label erop te plakken, let er dan in ieder geval wel op dat de barcode volledig zichtbaar is op één van de zijden van de verpakking. De barcode zal namelijk door middel van een scanner automatisch worden gelezen en mag daarom dus niet bedekt zijn met folie.

 

Ook mag deze barcode niet gevouwen worden en als je er voor kiest om het etiket te bevestigen met plakband, zorg er dan voor dat alle tekst en de barcode volledig zichtbaar zijn.

 

2. Antwoordnummer

Kies je er voor om geen gebruik te maken van Kiala, of is er geen Kiala punt in de buurt, dan kun je het pakket in Nederland ook versturen naar ons antwoordnummer. Geef dit pakket dan af bij een PostNL vestiging naar keuze.

 

Voor deze service zijn wij helaas wel genoodzaakt om € 5,95 aan retourkosten door te belasten.

Ons antwoordnummer is:

 

Avantisport BV

Antwoordnummer 10168

2400 VB Alphen aan den Rijn

 

3. Zelf verzenden

Mochten de bovenstaande opties niet tot je voorkeur spreken, dan kun je een eigen verzendmethode kiezen. Let hierbij wel op dat als je het op eigen kosten verstuurd en zeker als je dit zonder track-en-trace code (zogenoemde 3S-nummer) doet, het verzendtraject altijd geheel voor eigen risico is.

 

Wij kunnen namelijk niet nagaan wat er gedurende dit verzendtraject met het pakket gebeurd is als het niet bij ons bezorgd wordt. Kies je voor deze methode dan kun je dit versturen naar:

 

Avantisport BV

A. van Leeuwenhoekweg 54

2408 AN Alphen aan den Rijn

 

4. Servicebalie

Als laatste mogelijkheid mag je langskomen bij onze servicebalie in Alphen aan den Rijn. Je bent welkom bij onze klantenservice van maandag t/m vrijdag tussen 15.30u en 17.00u. Dit is op hetzelfde adres zoals hierboven beschreven.

Om onze webshop gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken, gebruiken wij cookies.
Bezoek je onze website, dan gaan we ervan uit dat je akkoord bent. Bekijk ons cookiebeleid Klik hier