9,0

Gratis verzenden en retour

GRATIS VERZENDING Avantisport

 

Voor een snelle en betrouwbare verzending maken wij gebruik van PostNL Pakketten. Als het totaalbedrag van je aankoop boven de €100,- is onder voorbehoud van retouren, dan wordt deze in Nederland en België zelfs GRATIS VERZONDEN. Bij aankopen van onder de €100,- wordt in Nederland €5,95 aan verzendkosten gerekend en in België €6,95. Wanneer je product naar het buitenland moet worden verzonden, brengen wij je de daarvoor geldende tarieven in rekening.

 

Om het gemakkelijk te maken en omdat we graag open zijn in onze communicatie, geven we hier enkele praktijkvoorbeelden.

 

Voorbeeld 1: Stel je bestelt een paar schoenen ter waarde van €110,‐ en een polo ter waarde van €30,‐ dan komt je totale orderbedrag op €140,‐. Als je verder geen gebruik maakt van (persoonlijke) kortingscodes (bijvoorbeeld een waardebon) en omdat dit bedrag boven de €100,‐ is, heb je recht op onze GRATIS verzendservice. Dit geldt alleen voor verzendingen binnen in Nederland en België.

Voorbeeld 2: Mocht je wel een kortingscode hebben, géén probleem, deze kun je gewoon gebruiken, maar komt je netto orderbedrag hierdoor onder de €100,‐ dan heb je dus geen recht op de GRATIS verzendservice. Vaak is het dan voordeliger om één van onze kassakoopjes er bij te bestellen waardoor je wel boven de €100,‐ uitkomt en gebruik kan maken van onze gratis verzendservice.

Voorbeeld 3: Stel dat je de volgende dag de door jouw bestelde producten past en (om welke reden dan ook) besluit dat je de polo wilt retourneren, dan verandert dit het nettobedrag dat je bij Avantisport gekocht hebt. Dit wordt nu: €110, minus €30,‐ = €80,‐, waardoor je bestelling dus niet in aanmerking kwam voor de GRATIS verzendservice. Wij zijn dan helaas genoodzaakt met terugwerkende kracht, alsnog de verzendkosten in rekening te brengen en wordt het door Avantisport teruggestorte bedrag: €30,‐ min €5,95 = €24,05 voor een Nederlandse zending.

 

GRATIS RETOUR SERVICE

 

Wij bij Avantisport vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun bestelling. En mocht je onverhoopt niet tevreden zijn, dan hoort het bij onze service dat je de mogelijkheid hebt om het product /de producten GRATIS RETOUR te sturen, dit geldt alleen voor binnenlandse orders. Wij streven ernaar binnen twee werkdagen de retourprocedure af te handelen. Voor het retour sturen hebben wij drie mogelijkheden:

 

1. GRATIS Antwoordnummer (alléén voor Nederlandse orders)

Voor het verzenden van te retourneren producten bieden wij gratis ons antwoordnummer aan. Ons antwoordnummer vind je op het retourblad dat wij bij je zending hebben gevoegd. Vermeld dit duidelijk op je goed verpakte retourzending en lever het in bij een PostNL punt. Verders verzoeken we je om op dit formulier aan te geven waarom je het product retourneert; je naam, woonplaats en IBAN rekeningnummer, zodat wij de retourbetaling snel in orde kunnen maken.

In het geval van defecte goederen, claims en verkeerd geleverde goederen verzoeken we je eerst contact met ons op te nemen, wij gaan dan samen een gepaste oplossing zoeken. Bij misbruik of onterecht gebruik van ons antwoordnummer behouden wij ons het recht voor de gemaakte kosten à €5,95 per zending door te belasten dan wel te verminderen op het te retourneren bedrag. 

 

2. Zelf verzenden

Mocht de bovenstaande optie niet tot je voorkeur spreken, dan kun je een eigen verzendmethode kiezen. Let hierbij wel op dat als je het op eigen kosten verstuurd en zeker als je dit zonder track-en-trace code (zogenoemde 3S-nummer) doet, het verzendtraject altijd geheel voor eigen risico is.

 

Wij kunnen namelijk niet nagaan wat er gedurende dit verzendtraject met het pakket gebeurd is als het niet bij ons bezorgd wordt. Kies je voor deze methode dan kun je dit versturen naar:

 

Avantisport BV

A. van Leeuwenhoekweg 54

2408 AN Alphen aan den Rijn

 

3. Servicebalie

Als laatste mogelijkheid mag je langskomen bij onze servicebalie in Alphen aan den Rijn. Je bent welkom bij onze klantenservice van maandag t/m vrijdag tussen 15.30u en 17.00u. Dit is op hetzelfde adres zoals hierboven beschreven.

Om onze webshop gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken gebruiken wij cookies. Klik hier voor ons Privacybeleid