9,0

Online retourservice

Bij Avantisport heb je de unieke mogelijkheid, mits je een account hebt aangemaakt, om je retour in zijn geheel zelf online te regelen. Via het onderstaande stappenplan kun je stap voor stap nalezen hoe dit proces precies in zijn werk gaat.

 

Stap 1

Nadat je, door middel van je e-mailadres en wachtwoord, ingelogd bent op Avantisport.nl, klik je op “Mijn Account” en vervolgens op “Mijn Orders”. Daarna klik je op “Retourneren” bij de bewuste order.

Stap 2

Op het scherm verschijnt nu een overzicht van de bestelde en geleverde goederen. Je kunt nu de producten selecteren die je wilt retourneren. Heb je meerdere stuks van een artikel besteld, dan kun je ook het aantal aangeven dat je wilt retourneren.

Stap 3

Klik nu op: Retour deze order, om naar de volgende stap te gaan.

Stap 4

Het te retourneren product verschijnt nu in een rode balk selecteer hier wederom retourneren.

Stap 5

Zodra je retour hebt aangeklikt, verschijnt de knop “Verder” waarop je moet klikken om verder te gaan.

Stap 6

In het volgende scherm vind je het factuuradres en kun je kiezen hoe je het artikel wilt retourneren. Bij Avantisport kun je online kiezen uit twee verschillende terugstuurmogelijkheden:

  • GRATIS via ons antwoordnummer (alléén binnenlandse orders)
  • zelf versturen, waarbij het gehele retourproces voor eigen rekening en verantwoordelijkheid is.

 

In dit voorbeeld kiezen we voor de meest populaire optie; de gratis retourservice via het antwoordnummer.

Klik daarna op “Verder”.

Stap 7

Nu komen we in het terugbetalingscherm. Hier vragen we je jouw bankgegevens in te vullen, zodat we het, vanwege deze retourzending, verschuldigde bedrag aan je over te kunnen maken. Na het invullen van deze gegevens (zorg ervoor dat deze gegevens correct zijn zodat wij je retour z.s.m. kunnen verwerken!) klik je op “Verder” om naar de volgende stap te gaan.

Stap 8

In dit scherm zie je een totaaloverzicht van je retour, zoals het merk, aantal en de prijs. Zoals je ziet staat bij terugstuurkosten nu geen bedrag, omdat het terugsturen via het antwoordnummer gratis is. Nu kun je op: “Bevestig retour”, klikken. Mocht je niet akkoord gaan, dan kun je altijd op: “Terug”, klikken en contact opnemen met onze klantenservice via: retour [AT] avantisport.nl.

Hiermee is het gehele proces afgerond en je krijgt nog een bevestigingsscherm van je retour, waarin je ook kunt lezen onder welk nummer je retour is opgeslagen. Het enige wat je nog moet doen is de geselecteerde producten via de door jou gekozen terugstuurmethode aan ons te retourneren. Voeg de retourstrook s.v.p. mee onder vermelding van je retour plus het nummer waaronder je retour is geregistreerd. Wij doen ons best om je retourverzoek, nadat we het product / de producten in ontvangst hebben genomen, binnen twee werkdagen te verwerken.

Om onze webshop gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken gebruiken wij cookies. Klik hier voor ons Privacybeleid