9,0

Verzenden en gratis retourneren

VERZENDING Avantisport

 

Voor een snelle en betrouwbare verzending maken wij gebruik van PostNL Pakketten. In Nederland wordt €5,95 aan verzendkosten gerekend en in België €6,95. Wanneer je product naar het buitenland moet worden verzonden, brengen wij je de daarvoor geldende tarieven in rekening.

 

GRATIS RETOUR SERVICE

 

Wij bij Avantisport vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun bestelling. En mocht je onverhoopt niet tevreden zijn, dan hoort het bij onze service dat je de mogelijkheid hebt om het product /de producten GRATIS RETOUR te sturen, dit geldt alleen voor binnenlandse orders. Wij streven ernaar binnen twee werkdagen de retourprocedure af te handelen. Voor het retour sturen hebben wij drie mogelijkheden:

 

1. GRATIS Antwoordnummer (alléén voor Nederlandse orders)

Voor het verzenden van te retourneren producten bieden wij gratis ons antwoordnummer aan. Ons antwoordnummer vind je op het retourblad dat wij bij je zending hebben gevoegd. Vermeld dit duidelijk op je goed verpakte retourzending en lever het in bij een PostNL punt. Verders verzoeken we je om op dit formulier aan te geven waarom je het product retourneert; je naam, woonplaats en IBAN rekeningnummer, zodat wij de retourbetaling snel in orde kunnen maken.

In het geval van defecte goederen, claims en verkeerd geleverde goederen verzoeken we je eerst contact met ons op te nemen, wij gaan dan samen een gepaste oplossing zoeken. Bij misbruik of onterecht gebruik van ons antwoordnummer behouden wij ons het recht voor de gemaakte kosten à €5,95 per zending door te belasten dan wel te verminderen op het te retourneren bedrag. 

 

2. Zelf verzenden

Mocht de bovenstaande optie niet tot je voorkeur spreken, dan kun je een eigen verzendmethode kiezen. Let hierbij wel op dat als je het op eigen kosten verstuurd en zeker als je dit zonder track-en-trace code (zogenoemde 3S-nummer) doet, het verzendtraject altijd geheel voor eigen risico is.

 

Wij kunnen namelijk niet nagaan wat er gedurende dit verzendtraject met het pakket gebeurd is als het niet bij ons bezorgd wordt. Kies je voor deze methode dan kun je dit versturen naar:

 

Avantisport BV

A. van Leeuwenhoekweg 54

2408 AN Alphen aan den Rijn

 

3. Servicebalie

Als laatste mogelijkheid mag je langskomen bij onze servicebalie in Alphen aan den Rijn. Je bent welkom bij onze klantenservice van maandag t/m vrijdag tussen 15.30u en 17.00u. Dit is op hetzelfde adres zoals hierboven beschreven.

Om onze webshop gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken gebruiken wij cookies. Klik hier voor ons Privacybeleid