8,9

Ervaren magazijnkracht en tevens een administratieve kracht gezocht

Wij zijn enerzijds op zoek naar versterking van ons logistieke team. Wegens uitbreiding van onze groothandelsactiviteiten hebben we per direct behoefte aan ervaren magazijnpersoneel. De werkzaamheden zullen bestaan uit het ontvangen van de inkomende goederen van onze leveranciers en de controle hiervan; het opslaan van goederen op diverse locaties; orderpicken en verzendklaar maken van zendingen voor onze afnemers; het laden van de wagens. Het hebben van een heftruckcertificaat is géén vereiste maar wel een pré. We zoeken personen die zich voor langere tijd aan ons bedrijf willen verbinden.

Verders zoeken we een administratieve kracht die ons kan helpen met het verwerken van het papierwerk behorend bij de inkomende en uitgaande goederenstromen. Wij werken hierbij veel met Excell, dus een gedegen kennis van dit pakket is een vereiste. Tellingen van binnenkomende goederen worden uitgewerkt en in sheets verwerkt waar de verkoop mee aan de slag kan en facturen mee kunnen worden gecontroleerd. Voor de uitgaande zendingen worden onder andere paklijsten en collilijsten gemaakt.

Onze werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30.

Wij bieden een leuke enthousiaste groep mensen waarmee je gaat samenwerken, mogelijkheden om je zelf te ontwikkelen en een marktconform salaris.

Is je interesse gewekt en je denkt dat jij de juiste kandidaat bent, stuur dan een mailtje met een korte motivatie en eventueel de tijden waarop je kunt werken naar info@avantisport.nl en wie weet ben je binnenkort member van het Avantisport/Stockpoint team.

Om onze webshop gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken, gebruiken wij cookies.
Bezoek je onze website, dan gaan we ervan uit dat je akkoord bent. Klik hier