9,0

Collega's gezocht!

Verkoper Teamwear

Wij zoeken een Commerciële Duizendpoot die onze Jako B2B tak wil uitbreiden. Als officiële B2B retailer van het sportmerk Jako heeft Avantisport de unieke mogelijkheid om het gehele (teamkleding) assortiment van Jako aan te bieden aan sportverenigingen, bedrijven en scholengemeenschappen. In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor het gehele traject van het benaderen van (nieuwe) klanten tot het leveren van de aftersales. Je maakt zelf de offertes, plaatst bestellingen bij Jako, stemt bedrukkingen af met de drukker en draagt zorg voor een juiste levering.

 

Grafisch/content medewerk(st)er

Alle producten die wij online verkopen worden door onze eigen medewerkers gefotografeerd en/of voorzien van content. In een team zorg je er voor dat de items die zijn ingekocht snel in de verkoop komen door foto's te maken, deze te bewerken en te uploaden op onze eigen servers. Daarna zorg je dat een artikel compleet wordt gemaakt voor de verkoop door deze te voorzien van inspirerende en Google vriendelijke teksten. Als een artikel voorzien is van alle benodigde teksten, zoekwoorden, eigenschappen en foto's gaat het in de verkoop. Daarnaast versturen we ook tweemaal per week een nieuwsbrief welke we ook in eigen huis maken en worden er diverse uitingen voor online gebruik ontworpen. Kennis van photoshop is natuurlijk geen overbodige luxe en enthousiasme meer dan gewenst.

 

Wil je solliciteren of nog meer informatie over één van deze vacature? Neem dan even contact met ons op via info@avantisport.nl 

Om onze webshop gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken gebruiken wij cookies. Klik hier voor ons Privacybeleid