9,0

CR7 ondergoed online te koop

De CR7 ondergoed collectie wordt geïntroduceerd met grote kracht. Achter de geweldige collectie is de wereldberoemde voetballer Cristiano Ronaldo, die immens populair is onder de sportfans, met name de voetbal fans en Real Madrid fans.

Richard Chai, een CFDA award winnende ontwerper is een belangrijk onderdeel van de CR7 familie. Hij maakt in samenwerking met Cristiano Ronaldo de ontwerpen en stijlen van het CR7 ondergoed. Richard Chai is bekend van zijn werk met merken als: Armani Exchange, Donna Karen en Marc jacobs.

De hoge kwaliteit van het ondergoed wordt gewaarborgd door het Deense JBS Textile Group. Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1939 en is de grootste ondergoed fabrikant van heel Scandinavië. Cristiano Ronaldo zegt het volgende over zijn samenwerking met JBS:

"De bedrijven die ik kies om mee te werken moeten fashion oriënted zijn en naar de hoogste kwaliteit streven. Alleen op deze manier kan ik een superieur product geven aan mijn fans. In JBS heb ik een samenwerkingspartner gevonden die ontwerpt en die producten produceert van de hoogste kwaliteit. Tevens hebben zij een geweldig nalatenschap wat design betreft."

CR7 ondergoed is moderne, internationale mode met een brede aantrekkingskracht voor jongens en mannen over de hele wereld. Het werken met hoogwaardige materialen en de jarenlange ervaring van de productie van ondergoed, zorgt ervoor dat de CR7 collectie dé perfecte pasvorm heeft.

Het ondergoed van CR7 is te vinden in diverse kleuren en maten in onze webshop!

Om onze webshop gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken gebruiken wij cookies. Klik hier voor ons Privacybeleid