9,0

Veilig shoppen since 2007

Veilig & betrouwbaar shoppen sinds 8 juni 2007 bij Avantisport.nl!

 

Avantisport.nl is sinds 2007 dé online webshop voor al jouw sportartikelen en sportaccessoires. Ken je ons nog niet, maar heb je wel een artikel gevonden wat je graag zou willen aanschaffen en vraag je je af of je dit veilig en betrouwbaar kunt doen bij Avantisport? Dan zijn hier een aantal punten om je onzekerheden weg te nemen:

 

  • Avantisport.nl is voorzien van het “Thuiswinkel Waarborg Certificaat”. Dit betekent dat Avantisport als webshop is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met Nederlandse wet- en regelgeving.

 

  • Avantisport.nl gebruikt veilige en bekende betaalmethoden, zoals: iDeal, Creditcard en Paypal.

 

  • Avantisport.nl hecht veel waarde aan zijn klanten en hun mening. Alle mensen die je voor zijn gegaan met een aankoop hebben een review achtergelaten op Kiyoh. Alle ervaringen – positief, maar kritisch mag ook – zijn belangrijk voor ons. Alle feedback wordt gebruikt om de website en gebruikerservaring te verbeteren.

 

Mocht je na alle bovenstaande punten toch nog twijfelen? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch (0172-470250) of per mail (info@avantisport.nl)

Om onze webshop gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken gebruiken wij cookies. Klik hier voor ons Privacybeleid