9,0

Wat kunnen suplementen voor mij doen?

Het gebruik van supplementen

Tegenwoordig zijn er veel sportschool bezoekers die gebruik maken van stimulerende middelen. Hierbij moet er niet gedacht worden aan verboden middelen, maar aan sport- of voedingssupplementen. Deze supplementen hebben allemaal een eigen werking en de keuze welke nou geschikt zijn is in veel gevallen lastig te maken. Dit komt doordat er tal van aanbieders zijn en deze hebben een enorm assortiment in hun shop. Met een aantal praktische adviezen hopen wij u voldoende te informeren om de keuze makkelijker te maken.

Shakes met eiwitten

Eén van de meest bekende soorten supplementen zijn de eiwitshakes. Deze shakes zijn bedoeld voor het opbouwen en herstellen van de getrainde spieren. Echter zijn er veel producten op de markt die geen toegevoegde waarde hebben voor sporters of zelfs slechte stoffen bevatten. MuscleConcepts’ eiwitshakes hebben echter wel degelijk deze toegevoegde waarde. Door het gebruik van spirulina in de shakes zitten er geen schadelijke of onnodige stoffen in. Dit is steeds belangrijker aan het worden voor de sporters, want zij willen een zo natuurlijk mogelijke shake.

Supplement voor het trainen

Voordat u de sportschool ingaat is het natuurlijk zaak om voldoende energie te hebben. Dit kan door een goede maaltijd, maar ook door het innemen van een kwalitatieve pre-workout shake. Deze bevatten middelen om het energiegehalte op het gewenste niveau te brengen.

Het bevat namelijk cafeïne en dit zorgt voor de energie. Hiernaast zitten er ook andere stoffen in die bijdragen aan een betere training. Bij de aanschaf moet u echter letten op een aantal zaken, want de markt van pre-workoutshakes kan nogal gevaarlijk zijn. Zo zijn er in Nederland een aantal producten illegaal, want de werking hiervan is te sterk of de ingrediënten zijn niet verantwoord. Vergelijk dus een aantal aanbieders en producten met elkaar, zodat u zeker weet dat de juiste shake wordt ingenomen.

Om onze webshop gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken gebruiken wij cookies. Klik hier voor ons Privacybeleid