9,0

Winnaar Thuiswinkel Awards 2015

 

Avantisport.nl is de winnaar van de Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XS in de categorie Sport & Vrije tijd. De 17 categoriewinnaars werden gisteravond bekend gemaakt in de Harbour Club in Amsterdam.

Jaaromzet tot € 4 miljoen

De Nationale Thuiswinkel Awards worden georganiseerd door de gelijknamige stichting op initiatief van Thuiswinkel.org, de brancheorganisatie van internetwinkels in Nederland. Dit jaar worden de eervolle onderscheidingen voor de veertiende keer uitgereikt. Zoals de naam van de gisteravond bekend gemaakte prijswinnaars al aangeeft, gaat het om een beoordeling van webshops door de consument. De aanduiding XS staat voor webwinkels met een jaaromzet tot € 4 miljoen. De 17 categoriewinnaars zijn gekozen uit een poule van 112 internetwinkels.

Winnaars in ‘zusterbranches’

In de categorie Sport & Vrije tijd is Avantisport.nl dus met de hoogste eer gaan strijken. In de ‘zusterbranches’ gingen de eervolle onderscheidingen naar Herensokken.nl in de categorie Dames- & Herenmode en Pantoffelshoppen.nl in de categorie Schoenen.

Om onze webshop gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken gebruiken wij cookies. Klik hier voor ons Privacybeleid