Running

Hier vind je alles voor hardlopen! Of je nu traint voor een marathon of een mooi weer loper bent, Avantisport heeft voor iedere sporter en budget de beste aanbiedingen. 

Lees meer

De beste running artikelen!

Hardloopartikelen bestel je voordelig en online in onze webshop. Kies uit ons aanbod hardloopartikelen zoals de nieuwste hardloopschoenen, hardloopkleding en hardloopaccessoires. Of je nu traint voor een marathon of een mooi weer loper bent, wij hebben voor iedere sporter en budget de beste aanbiedingen. Vandaag besteld voor 18.00u is de volgende dag al in huis!

Hardloopkleding

Je kunt het hele jaar blijven doorrennen met geschikte hardloopkleding voor elk seizoen! In onze uitgebreide collectie vind je hardloopkleding van topmerken als ASICS, Nike, adidas en Odlo.

 

Hardlopen in de winter

Bij hardlopen op koudere dagen kun je kiezen uit kleding zoals hardloopleggings en hardloopjacks. De rekbare en lichte stof van een tight zorgt ervoor dat je voldoende bewegingsruimte hebt. Omdat hardlopen een High Intensity sport is kun je het zelfs bij lage temperaturen snel warm krijgen, kies daarom altijd voor jacks of tops met een hoog ademend vermogen. Zo blijf je warm, droog en comfortabel.

Belangrijk bij hardlopen in de winter is natuurlijk ook zichtbaarheid, kies daarom voor kleding met reflecterende details. Ook zijn er verschillende hardloopjacks in felle kleuren verkrijgbaar waarmee je duidelijk zichtbaar bent in het donker. 

 

Hardlopen in de zomer

Met warm weer kun je kiezen voor een shirt of tanktop en een hardloopshort. Door lichte, ademende stoffen te dragen zorg je ervoor dat lichaamsvocht snel wordt opgenomen en dat je geventileerd blijft tijdens het hardlopen. Zo zie je dat de juiste hardloopkleding het verschil maakt! Neem snel een kijkje in de collectie en profiteer van scherpe prijzen.

 

Hardloopschoenen

Het is belangrijk om de juiste hardloopschoenen te gebruiken, hiermee voorkom je blessures. Kies daarom altijd een schoen met voldoende demping in de zool, hierdoor worden schokken geabsorbeerd. Tip: kies bijvoorbeeld voor ASICS hardloopschoenen met GEL-technologie, deze schoenen bieden gegarandeerd een goede demping.

Ook is het belangrijk dat hardloopschoenen licht van gewicht zijn en een ademend bovenwerk hebben, hierdoor kun je ongehinderd door blijven rennen.

Op Avantisport vind je hardloopschoenen van topmerken als ASICS, Nike, ON Running en adidas. In de uitgebreide product beschrijvingen lees je de belangrijkste informatie, met de filteropties kies je makkelijk jouw favoriete merk, kleur of maat. Profiteer altijd van de scherpste prijzen!

 

Hardloopaccessoires

Met de juiste accessoires haal je het beste uit jouw run! In de hardloopcollectie vind je handige accessoires zoals bidons, sportsokken en caps.

 

Verzendinformatie

Voor een snelle en betrouwbare verzending maken wij gebruik van PostNL Pakketten. Bij aankopen wordt in Nederland €5,95 aan verzendkosten gerekend (€4,95 als gekozen wordt voor een PostNL afhaallokatie) en in België €6,95 (€5,95 wanneer gekozen wordt voor een afhaallokatie van PostNL). Wanneer je product naar het buitenland moet worden verzonden, brengen wij je de daarvoor geldende tarieven in rekening. Op werkdagen voor 17.00u besteld, morgen in huis (dit geldt voor zendingen naar Nederlandse en Belgische adressen).
Wanneer je bij Avantisport een bestelling plaatst op werkdagen van maandag t/m vrijdag voor 17.00 uur en deze betaald via iDEAL, Creditcard, Giftcards, Afterpay of Paypal, dan wordt deze diezelfde dag nog verzonden met Post NL en zal je het product de volgende dag al kunnen dragen (uitgezonderd weekenden en feestdagen). Bij een bestelling vanaf vrijdag 17.00 uur, en in het weekend, wordt je order op maandag verwerkt en streven we er naar dat deze op dinsdag bezorgd zal worden. Zodra de bestelling is verwerkt ontvang je van ons een email met een track en trace code van Post NL zodat je je pakket kan volgen. Hou er rekening mee dat de meeste artikelen van het merk Jako een levertijd hebben van 5-8 werkdagen. Wanneer de bezorger niemand thuis treft, dan zal het pakketje bij het dichtstbijzijnde afhaalkantoor worden afgeleverd. Hier is deze tot maximaal een week na aflevering op te halen.