Voetbal

Hier vind je alles voor voetbal! Van voetbalschoenen tot sporttassen, van voetbalshirts tot scheenbeschermers. Voetbalspullen van topmerken shop je extra voordelig op Avantisport!

Lees meer

Hier vind je alles voor voetbal!

In onze uitgebreide collectie vind je voetbalkleding, voetbalschoenen en voetbalaccessoires van topmerken als Nike, adidas en Jako voor elk niveau, of je nu het liefste voetbalt op een trapveldje of in een stadion. Met de juiste kleding en schoenen haal je het beste uit elke training of wedstrijd.

 

 

Voetbalkleding

Goede voetbalkleding is belangrijk voor een ongehinderd spel. De juiste voetbalkleding heeft een ruime bewegingsvrijheid, is sneldrogend en zorgt ervoor dat je het niet te warm of juist te koud krijgt. Bekijk in onze collectie het grote aanbod voetbalkleding en profiteer van scherpe prijzen.

 

Voetbalshirts

De mooiste voetbalshirts voor dames, heren en kinderen vind je op Avantisport. De lichte, sneldrogende materialen zorgen ervoor dat je comfortabel en droog blijft. Kies je voor de klassieke Nike Park jersey, of ga jij voor de stoere adidas Tiro shirts? Eén ding is zeker, op Avantisport scoor je voetbalshirts voor de scherpste prijzen!

 

Voetbalshorts

Bij een klassieke voetbaluitrusting hoort natuurlijk ook een short. Voetbalbroekjes zijn licht van gewicht en hebben vaak een elastische broekband, zodat deze tijdens het spelen goed blijft zitten en de focus op het spel kan blijven. Shop voetbalshorts voor dames, heren en kinderen voordelig op Avantisport.

 

Trainingspakken

Trainingsjacks en trainingsbroeken zijn perfect om te gebruiken voor en na de training of wedstrijd. Deze polyester jacks en broeken zijn gemakkelijk over je tenue aan te trekken en zorgen ervoor dat je niet te snel afkoelt. Daarnaast is de stoere, sportieve uitstraling natuurlijk ook een pluspunt. Kies uit verschillende trainingsjacks en trainingsbroeken van topmerken als Nike, adidas en Jako.

 

Voetbaljassen

Om ook tijdens slecht weer ongehinderd door te kunnen spelen zijn er verschillende voetbaljassen verkrijgbaar op Avantisport. Kies voor een stadiumjacket om warm te blijven bij het bankzitten, of kies voor een regenjack om droog te blijven tijdens nat weer. Neem snel een kijkje in de collectie en ontdek de verschillende mogelijkheden.

 

Thermokleding

Met de juiste thermokleding blijf je comfortabel warm op het veld. Door de strakke pasvorm zijn thermoshirts makkelijk te dragen onder het tenue. Thermoshirts, of compressieshirts, zijn gemaakt van sneldrogende materialen zodat je droog blijft tijdens het sporten. Bekijk in de collectie verschillende onderkleding en thermokleding van topmerken.

 

 

Voetbalschoenen

Een goede grip op het veld is belangrijk! De juiste voetbalschoenen helpen daarbij. Door de verschillende types noppenzolen kun je altijd de goede schoen voor jouw type voetbalveld kiezen, of je nu op gras of kunstgras voetbalt of in een zaal speelt. Voetbalschoenen horen goed aan te sluiten, dit zorgt ervoor dat er een goede balbeheersing ontstaat. Kies in de online collectie uit verschillende voetbalschoenen van topmerken als Nike en adidas.

 

Firm Ground voetbalschoenen

De Firm Ground, of FG, voetbalschoenen zijn perfect voor harde voetbalvelden, en worden vaak op gras gebruikt. FG voetbalschoenen hebben vaste noppen die niet kunnen worden aangepast. Mocht de ondergrond zacht of nat zijn, kies dan voor SG, of Soft Ground, voetbalschoenen. Deze hebben wat langere en grotere noppen die losgemaakt kunnen worden.

 

Artificial Ground voetbalschoenen

Met AG voetbalschoenen zijn gemaakt voor het voetballen op kunstgras. Deze voetbalschoenen hebben veel korte noppen, zodat je een goede grip hebt maar niet komt vast te zitten in het stroevere kunstgras.

 

Indoor voetbalschoenen

Voor zaalvoetbal zijn Indoor voetbalschoenen perfect. Deze schoenen hebben een vlakke zool, zonder noppen, welke een goede grip biedt op indoorvloeren.

 

Turf voetbalschoenen

Turf, of TF, voetbalschoenen zijn voorzien van vele kleine noppen en zijn daardoor perfect voor de hardste ondergronden. Denk aan een bevroren grasveld of verschillende soorten kunstgras of gravel.

 

 

Voetbalaccessoires

Om te voetballen heb je verschillende accessoires nodig, denk bijvoorbeeld aan scheenbeschermers, sokken en een fijne sporttas. Neem een kijkje in onze uitgebreide voetbalaccessoires collectie en profiteer altijd van scherpe prijzen op handige accessoires! In de collectie vind je onder andere:

- Voetbalsokken

- Scheenbeschermers

- Winteraccessoires

- Tassen

- Bidons

- Ballen

 

Keepersuitrusting

Keeperskleding en keepershandschoenen zijn natuurlijk erg belangrijk om ongehinderd te kunnen keepen! Keeperskleding is voorzien van padding op plekken als de heup of de elleboog, deze padding vangt de ergste impact op bij het duiken. Keepershandschoenen beschermen de handen en zorgen daarnaast voor een uitstekende grip waardoor de bal goed kan worden opgevangen. Bekijk snel de collectie met keepersuitrusting van adidas, Nike en Jako!

 

Official Teamwear

Op Avantisport shop je de official teamwear van jouw favoriete voetbalteam altijd met extra korting! In de collectie vind je de mooiste jerseys, shorts, trainingsjacks, trainingsbroeken en sweaters van de beste voetbalteams wereldwijd. Kies uit teamkleding van onder andere:

- Ajax

- FC Barcelona

- Bayern München

- Paris Saint-Germain

- Juventus

- Manchester United

 

Verzendinformatie

Voor een snelle en betrouwbare verzending maken wij gebruik van PostNL Pakketten. Bij aankopen wordt in Nederland €5,95 aan verzendkosten gerekend (€4,95 als gekozen wordt voor een PostNL afhaallokatie) en in België €6,95 (€5,95 wanneer gekozen wordt voor een afhaallokatie van PostNL). Wanneer je product naar het buitenland moet worden verzonden, brengen wij je de daarvoor geldende tarieven in rekening. Op werkdagen voor 17.00u besteld, morgen in huis (dit geldt voor zendingen naar Nederlandse en Belgische adressen).
Wanneer je bij Avantisport een bestelling plaatst op werkdagen van maandag t/m vrijdag voor 17.00 uur en deze betaald via iDEAL, Creditcard, Giftcards, Afterpay of Paypal, dan wordt deze diezelfde dag nog verzonden met Post NL en zal je het product de volgende dag al kunnen dragen (uitgezonderd weekenden en feestdagen). Bij een bestelling vanaf vrijdag 17.00 uur, en in het weekend, wordt je order op maandag verwerkt en streven we er naar dat deze op dinsdag bezorgd zal worden. Zodra de bestelling is verwerkt ontvang je van ons een email met een track en trace code van Post NL zodat je je pakket kan volgen. Hou er rekening mee dat de meeste artikelen van het merk Jako een levertijd hebben van 5-8 werkdagen. Wanneer de bezorger niemand thuis treft, dan zal het pakketje bij het dichtstbijzijnde afhaalkantoor worden afgeleverd. Hier is deze tot maximaal een week na aflevering op te halen.