Wintersport

Ontdek in onze wintersport collectie een uitgebreid aanbod aan wintersportartikelen tegen de scherpste prijzen! Profiteer van kortingen oplopend tot 70% op topmerken als Peak Performance en Haglöfs.

Lees meer

Ben je op zoek naar de beste wintersport aanbiedingen? Zoek dan niet verder en bezoek de wintersport outlet van Avantisport. In onze online wintersport outlet vind je een uitgebreid aanbod aan wintersport artikelen tegen de scherpste prijzen. Of je nu op zoek bent naar ski-jassen, skibroeken, thermokleding of accessoires, op Avantisport vind je het allemaal.

 

Onze wintersport outlet biedt topmerken zoals Peak Performance, Haglöfs en Falcon tegen extra scherpe prijzen. Dit betekent dat je bij ons altijd kunt profiteren van kortingen tot wel 70%! Of je nu een doorgewinterde wintersporter bent of voor het eerst op de piste staat, wij hebben alles in huis om jouw skivakantie tot een topvakantie te maken.

 

Ski-jassen

Een goede ski-jas beschermt je tegen kou, wind en nattigheid, zodat je comfortabel warm blijft tijdens het skiën of snowboarden. Let goed op de waterkolom bij het uitzoeken van een ski-jas, hoe hoger deze is, des te hoger is de waterdichtheid. Ski-jassen zijn vaak voorzien van allerlei handige extra’s zoals een vakje in de mouw voor skipas en een sneeuwvanger om de heupen om de sneeuw buiten te houden.

 

Skibroeken

Ook bij skibroeken is waterdichtheid erg belangrijk. Vallen overkomt zelfs de beste skiërs of snowboarders weleens, het is wel zo fijn als je daar geen natte broek aan overhoudt. Shop in onze collectie skibroeken en snowboardbroeken van topmerken als Peak Performance en Haglöfs voor een scherpe prijs! Kies uit de mooiste kleuren en modellen.

 

Onderkleding

Thermische onderkleding helpt je goed om goed op temperatuur te blijven tijdens het wintersporten. De zachte, sneldrogende stoffen en aansluitende pasvorm van onderkleding zorgen ervoor dat je lichaamstemperatuur goed op peil blijft. Een set onderkleding, ook wel baselayer genoemd, bestaat uit een thermoshirt en een thermobroek. Bekijk in onze collectie thermokleding van Odlo, Peak Performance en meer.

 

Midlayer

Om de kou te trotseren is een fijne midlayer ideaal. Een midlayer kan een trui, vest of gewatteerd jack zijn wat gebruikt wordt als extra isolatielaag onder de ski-jas. Zeker bij gebruik van een shell ski-jas (deze heeft geen voering of vulling) is een warme midlayer aan te raden. Belangrijke eigenschappen voor midlayers zijn ademend vermogen en een goede vochtregulatie.

 

 

Accessoires

Goede accessoires zijn onmisbaar op de piste! Naast de (verplichte) skihelm is ook het gebruik van goede handschoenen sterk aan te raden. Of je nu voor handschoenen of wanten kiest, handen blijven comfortabel warm met accessoires van Sinner, Ziener, Peak Performance en andere topmerken. Ook goede skisokken zijn belangrijk bij het wintersporten. Neem snel een kijkje op Avantisport en profiteer altijd van extra korting op fijne wintersport accessoires!

 

 

Kortom, ben je op zoek naar de beste wintersport aanbiedingen en wil je niet te veel betalen? Neem dan een kijkje in de wintersport outlet van Avantisport en ontdek de mooiste producten van topmerken als Peak Performance, Haglöfs en Falcon.

 

Verzendinformatie

Voor een snelle en betrouwbare verzending maken wij gebruik van PostNL Pakketten. Bij aankopen wordt in Nederland €5,95 aan verzendkosten gerekend (€4,95 als gekozen wordt voor een PostNL afhaallokatie) en in België €6,95 (€5,95 wanneer gekozen wordt voor een afhaallokatie van PostNL). Wanneer je product naar het buitenland moet worden verzonden, brengen wij je de daarvoor geldende tarieven in rekening. Op werkdagen voor 17.00u besteld, morgen in huis (dit geldt voor zendingen naar Nederlandse en Belgische adressen).
Wanneer je bij Avantisport een bestelling plaatst op werkdagen van maandag t/m vrijdag voor 17.00 uur en deze betaald via iDEAL, Creditcard, Giftcards, Afterpay of Paypal, dan wordt deze diezelfde dag nog verzonden met Post NL en zal je het product de volgende dag al kunnen dragen (uitgezonderd weekenden en feestdagen). Bij een bestelling vanaf vrijdag 17.00 uur, en in het weekend, wordt je order op maandag verwerkt en streven we er naar dat deze op dinsdag bezorgd zal worden. Zodra de bestelling is verwerkt ontvang je van ons een email met een track en trace code van Post NL zodat je je pakket kan volgen. Hou er rekening mee dat de meeste artikelen van het merk Jako een levertijd hebben van 5-8 werkdagen. Wanneer de bezorger niemand thuis treft, dan zal het pakketje bij het dichtstbijzijnde afhaalkantoor worden afgeleverd. Hier is deze tot maximaal een week na aflevering op te halen.